Als boerendochter heb ik alle levensfasen van een boerenbedrijf voorbij zien komen. Mijn ouders hadden een melkvee- en varkensbedrijf. Mijn broer heeft de melkveetak overgenomen. Zelf woon ik met mijn man en 3 kinderen in het buitengebied van Udenhout. Jarenlang heb ik als accountant en adviseur agrarische bedrijven begeleid in trajecten als bedrijfsovername, samenwerkingen en bedrijfsbeëindigingen. Door mijn opleiding voor mediator begeleid ik deze bedrijven nu ook als er sprake is van conflicten in deze trajecten of op andere gebieden zoals een geschil met de buren. Verder heb ik door de opleiding mijn vaardigheden verbeterd om u te kunnen begeleiden in de sociale aspecten van deze processen, ook als er geen sprake is van een conflict. Ook besteed ik door de nodige levenservaring automatisch meer aandacht aan de personen die deelnemen aan zo’n proces. Volgens mensen om mij heen straal ik een bepaalde rust uit, die als prettig ervaren wordt in de begeleiding.  

Kennismaken?

Neem contact op voor meer vrijblijvende informatie of een intakegesprek.